Beoordelingen van GreenBae Zwolle

Recente recensies van GreenBae Zwolle

4 sterren na 11 reviews

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op de afgesproken tijd werd er aangebeld. Eten was echt heel lekker!! Fantastisch dat er een restaurant is met alleen maar vega! Top!!! Goeie smaken. Portie van de green bae dish wat aan de kleine kant. Moussaka dan weer meer dan genoeg, dus buikje vol! Voor herhaling vatbaar!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De falafelburger was super lekker, maar de friet was ontzettend klef. Ik denk dat dit door de verpakking komt, waar geen warmte uit kan ontsnappen. De Nabkiee was ook erg lekker

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer een heerlijkheid van zaligheid. Wat een gelul. Gewoon eerlijk echt en smakelijk eten. Heb het al meerdere aanbevolen en ook zij waren erg onder de indruk. Dus gewoon doen ...

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje een karige maaltijd voor dat geld. Alles in lullige plastic bakkies gedouwd en de bezorger stond bij de verkeerde deur

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 sterren omdat het best duur is voor wat je krijgt. Lekker eten op zich, maar kennelijk moet je er € 50,- tegenaan gooien voor je genoeg hebt voor 2 personen. Mogelijk poog ik het nog eens, en dan andere menukeuzes maken, meer geld uitgeven.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Divers, vol smaak en goed vullend!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en erg lekker alleen de gefrituurde hapjes waren helaas niet warm

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met mijn zus dit restaurantje uitgeprobeerd, na het lezen van alle recensies. Ondanks een aantal minder ervaringen van mensen toch gedaan en we waren erg tevreden en positief verrast! Eten was erg lekker en prima op tijd bezorgd. Wij bestelden toen op een vrijdagavond. Vanwege deze positieve ervaring gister (donderdagavond) voor 4 personen besteld voor mijn moeders verjaardag. Vanwege de grootte van de bestelling hadden wij in onze verwachting rekening gehouden met een iets langere bezorgtijd, namelijk een uurtje. En precies na een uurtje stond de bezorger voor de deur! Ouders vonden het eten ook érg lekker. Kortom, dik tevreden. Ik vind het erg leuk dat er eindelijk een lekker, goed geprijsd vegetarisch restaurantje zit in Zwolle.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eens maar niet weer Bestelling niet klaar op tijdstip Mousaka lauw toen ik 5 minuten na ophalen thuis was Volgens mij miste er ook deel van bestelling

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.